Designkoncept sikrer digital platform plads i markedet

Zenajour Hero 02

Kort fortalt

Brugercentreret designkoncept

Zenajours nye digitale platform er sat i verden for at gøre drift af små virksomheder nemmere. For at sikre en god brugeroplevelse har de fået udviklet et brugercentreret designkoncept med fokus på navigation og skalérbarhed. Med en intuitiv og tidssvarende brugergrænseflade er de nu klar til at gå i markedet.

Læs mere om løsningen

"Hvis et SaaS-produkt som Zenajour skal lykkes i et konkurrencepræget marked, er det nødvendigt, at platformen lever op til - og overgår - brugerens forventninger. Derfor havde vi behov for at få bygget en brugergrænseflade, der lever op til tidens trends og tendenser og samtidig støtter vores målgruppes behov og arbejdsprocesser."

Anders Hoffgaard Salgsdirektør, Zenajour

Samarbejdet indeholder

  • UI og design
  • Brugeroplevelse
  • Bootstrap

Udfordringen

Projektstyring, årshjul, CRM, kalender og intranet samlet i én løsning. Det er kongstanken bag Zenajours nye digitale platform. Idé og teknisk platform var på plads, men design og brugergrænsefladen skabte udfordringer. Derfor blev Combine invitereret med i processen. 

På baggrund af en effektiv og involverende designproces har Zenajour fået udviklet et brugercentreret design, som konceptualiserer forretningsidéen.

Zenajour Case 01
Zenajour Case 02

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk