Strategisk rådgivning i international servicevirksomhed

To vindmøller i tusmørke

Digital sammenhæng på tværs af forretningen

Hvordan skaber man et strategisk afsæt, som kan sikre digital sammenhæng på tværs af forretningen? Det spørgsmål er den internationale servicevirksomhed Skagen Blade Technology optaget af at finde svaret på.

Sammen med Combine har de udforsket datastrømme, værdikæder og interne processer for at finde svar på, hvordan data og digital infrastruktur kan bruges som værktøjer til at effektivisere og realisere nye potentialer i og på tværs af forretningen.

Og de forretningsmæssige gevinster ved at digitalisere kerneforretningen er store. For lykkes man med at bruge sine data til at skabe sammenhæng på tværs af forretningen, skaber man et stærkt fundament for at arbejde strategisk med virksomhedens værdioptimering og skalerbarhed.

CEO i Combine Lars Bojer Kanstrup fortæller om vigtigheden af sammenhæng i data og systemarkitektur:

”Med data kan man bl.a. kvalificere prissætning, prioriteringer i værdikæden eller tilpasninger i arbejdsgange, ligesom data kan bruges til at dokumentere og evaluere på de strategiske indsatser.

Med andre ord skaber strømlinede processer og datastrømme et stærkt afsæt for både skærpet omstillingsevne, større effektivitet og kvalificeret beslutningsgrundlag i både drift og udvikling. Og netop den forståelse har været omdrejningspunktet i afklaringsforløbet med Skagen Blade Technology.”

Indsigt omsat til konkrete anbefalinger

Indsigter fra workshopforløbet omsætter Combine til både kortlægninger af data- og procesflows og en konkret anbefaling til datamodel og systemarkitektur.

Anbefalingen indeholder perspektiver på både muligheder og barrierer samt konkrete bud på, hvordan digitale tilgange kan imødekomme begge og forankres i organisationen. Anbefalingen indeholder også perspektiver på fravalg og prioriteringer - og på deres konsekvenser.

På baggrund af anbefalingerne kan Skagen Blade Technology igangsætte implementering af digitale initiativer, som matcher netop deres forretnings behov.

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Lars Bojer Kanstrup

Rådgiver, CEO og partner
+45 2634 3195
lbk@combine.dk

e.Image.Name
Emil Bonnerup

Strategisk designer og partner
+45 2894 8206
eb@combine.dk