App øger tilgængelighed og styrker markedsposition

Sanistål Hero 1920X540

Udfordringen for Sanistål

Håndværkere har travle arbejdsdage, og indkøb af materiale er ofte både komplekst og tidskrævende. Derfor er tilgængelighed et af Saniståls vigtigste konkurrenceparametre.

Med en ambition om at være tilgængelig for kunderne på tværs af tid og sted, ønskede Sanistål at styrke deres digitale tilstedeværelse for at bringe dem tættere på kunderne.

Med mobiltelefonen som en integreret del af den professionelle værktøjskasse på byggepladsen blev udfordringen at udvikle en app, der gør det nemt og hurtigt at foretage et indkøb – direkte fra mobilen. 

I den nye app-løsning er den fysiske butik og e-handel tænkt sammen. Løsningen møder håndværkerne i en travl hverdag og gør komplekse indkøb både hurtigere og nemmere.

Sanista L Iphone Xr Isometric

En løsning designet med fokus på brugerens behov

App'ens vigtigste målgruppe er Saniståls professionelle kunder. Derfor er den designet med udgangspunkt i deres behov. 

App'en giver håndværkerne direkte adgang til over 200.000 varer. Uanset hvor de befinder sig, kan de med et enkelt fingeraftryk eller face-ID få adgang til et individuelt butiksunivers med en lang række fordelagtige funktioner, bl.a.:

  • Personaliseret produktmenu
  • Scannerfunktion
  • Afslutning med checkout-funktion
  • Click & Collect
  • Track & Trace
Sanista L 4X Iphonex Mockup 2

Værdiskabelse for den fysiske butik

App'en tilgodeser ikke kun Saniståls professionelle kunder. Den har også givet butikspersonalet nye muligheder. 

Med den nye app kan de oprette unikke tilbud og events. De kan tage billeder, tilføje tekster og vælge i hvilken periode, en nyhed skal være aktiv. Herefter bliver den synlig for de brugere, der har valgt den pågældende butik som deres primære, eller for dem, der besøger butikken. 

På den måde forbindes den fysiske og digitale verden og kombinerer tilgængelighed med effektiv administration. 

Sanista L 4X Iphonex Mockup

Tekniske specifikationer i app-løsningen

App'en er udviklet og designet med stort fokus på brugeroplevelse og UI, hvilket de tekniske specifikationer også afspejler.

Native app

App'en er en native app, der er udviklet til hhv. iOS og Android. Det sikrer en god og opdateret brugeroplevelse uanset hvilken enhed, man benytter.

Systemintegrationer via API

App'en kommunikerer med Saniståls ERP-System, webshop og andre 3. partssystemer som f.eks. Raptor via et Restful API. Det sikrer, at app'en følger de digitale forretningsprocesser, der bliver brugt generelt i Sanistål.

Vi har fået en afgørende konkurrencemæssig fordel med en brugervenlig app, der møder håndværkere dér, hvor de befinder sig. At vi nu kan kombinere den brede tilgængelighed med velfungerende logistik indfrier vores højeste prioriteringer om at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Claus Ejlertsen
E-handels- og marketingdirektør, Sanistål

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og seniorkonsulent
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og rådgiver
+45 2763 6365
sbj@combine.dk