App øger tilgængelighed og styrker markedsposition

Sanistål Hero 1920X540

Kort fortalt

Tættere på kunderne

Tilgængelighed er et af Saniståls vigtigste konkurrenceparametre. Derfor har de igangsat en digital satsning, som skal bringe dem tættere på kunderne.

I en ny app-løsning er den fysiske butik og e-handel tænkt sammen. Løsningen møder håndværkerne i en travl hverdag og gør komplekse indkøb både hurtigere og nemmere.

Læs mere om løsningen

"Vi har fået en afgørende konkurrencemæssig fordel med en brugervenlig app, der møder håndværkere dér, hvor de befinder sig. At vi nu kan kombinere den brede tilgængelighed med velfungerende logistik indfrier vores højeste prioriteringer om at skabe den bedste oplevelse for vores kunder."

Claus Ejlertsen E-handels- og marketingdirektør, Sanistål

Samarbejdet indeholder

  • UI
  • Design
  • API
  • IOS- og android-udvikling

Udfordringen

Håndværkere har travle arbejdsdage, og indkøb af materiale er ofte både komplekst og tidskrævende. Med en ambition om at være tilgængelig for kunderne på tværs af tid og sted, ønskede Sanistål at styrke deres digitale tilstedeværelse.

Med mobiltelefonen som en integreret del af den professionelle værktøjskasse på byggepladsen blev udfordringen at udvikle en app, der gør det nemt og hurtigt at foretage et indkøb – direkte fra mobilen. 

Sanista L Iphone Xr Isometric
Sanista L 4X Iphonex Mockup

Teknisk setup

Icon Marketing

Native app

App’en er en native app, der er udviklet til hhv. iOS og Android. Det sikrer en god og opdateret brugeroplevelse uanset hvilken enhed, man benytter.

Icon Booking

Systemintegrationer via API

App’en kommunikerer med Saniståls ERP-System, webshop og andre 3. partssystemer som fx Raptor via et Restful API. Det sikrer, at app’en følger de digitale forretningsprocesser, der bliver brugt generelt i Sanistål.

Icon Ux

Brugercentreret design

App’en er udviklet med stort fokus på brugeroplevelse og UI.

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk