E-handelsplatform driver vækst og vinder nye kunder

Bacher Hero

Udfordringen for Bacher Work Wear

At klæde tusindevis af mennesker individuelt på kræver koordinering. Det ved man alt om hos Bacher Work Wear, som er Danmarks største forhandler af profil- og erhvervsbeklædning. De agerer i et B2B-marked, hvor den gode og individuelle service er det konkurrenceparameter, der vinder kunden.

I takt med at handlen rykker online, stiger behovet for digitalisering af salg og services. Derfor har Bacher fået udviklet en e-handelsplatform, som er målrettet virksomhedens B2B-kunder.

Løsningen giver slutbrugeren en personaliseret og fleksibel købsoplevelse og virksomhederne et bedre overblik og mindre administration. 

Image 6

Personligt tilpasset webshop

Bacher har fået udviklet en e-handelsplatform med tilhørende +550 webshops. E-handelsplatformen er lavet i Symfony (PHP-framework). 

Når en tysk rejsemontør slider hul på sine sikkerhedssko, kan han bestille et nyt par online. Fra mobilen kan han logge ind på sin virksomheds webshop og scrolle igennem det arbejdstøj, der er kategoriseret til netop hans stilling. Her er overblik over alt fra personlig saldo til tidligere køb og fragtmuligheder.

Udvalg, valuta og andre optioner styres centralt af virksomhedens administrator, som løbende får tilsendt statistik og data fra platformen. Data om brugere, ordrer mv. er synkroniseret med Navision.

Image 2

Frontløber på commerce

Med tusindvis af brugere på tværs af industrier, lande og funktioner har der været et stort behov for et stramt og enkelt købsflow. Med den nye e-handelsplatform er Bacher lykkedes med at skabe nye standarder i branchen for både personlig service, e-commerce og skræddersyede løsninger. 

Platformen har været driveren bag familievirksomhedens internationale vækst og er i dag et afgørende parameter for at vinde nye kunder.

Image 7

Resultater skabt på stærkt samarbejde

E-handelsplatformen er resultatet af et tæt og mangeårigt samarbejde mellem Bacher og Combine, hvor et fælles team varetager udviklingen. Løbende dialog sikrer, at Bacher altid er tæt på processen og med til at prioritere næste skridt. Gensidig forventningsafstemning sikrer, at der altid er klarhed over hvilket strategisk mål, der sigtes efter.

Vi har fået en brugervenlig e-handelsplatform, hvor hver webshop er skræddersyet og personaliseret til den enkelte kundes behov. Det betyder, at vi i dag står med en klar konkurrencefordel – en innovativ platform, hvor mixet af relevans, inspiration og en enkel ordreproces giver en høj konvertering og loyale kunder.

Andreas Schjølin
Afdelingschef, Bacher Work Wear A/S

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og seniorkonsulent
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og rådgiver
+45 2763 6365
sbj@combine.dk