Automatisering sikrer opdatering og effektivitet på stort koncernsite

TV2 Hero

Kort fortalt

Automatisering reducerer kompleksitet

TV2 producerer hver dag store mængder digitalt indhold, som distribueres på tværs af koncernsites til en række forskellige målgrupper. For at minimere driftsomkostninger og manuelt vedligehold har de fået udviklet en ny digital platform, som håndterer kompleksiteten gennem tekniske integrationer, automatisering og brugerstyring.

Læs mere om løsningen

“TV 2s webløsning er et stærkt eksempel på, hvordan både Combine og TV 2 formår at udnytte rigtig mange af Umbraco's styrker optimalt. Løsningen demonstrerer brug af både Umbraco's baseline-teknologi, Umbraco Cloud, avanceret brugerstyring, integrationsmuligheder samt stor fleksibilitet for redaktørerne.”

Jacob Midtgaard-Olesen CTO, Umbraco

Samarbejdet indeholder

  • Umbraco CMS
  • Umbraco Cloud
  • API
  • Baseline-teknologi
  • Frontend

Udfordringen

Hos TV 2 skaber journalister og kommunikationsfolk hver dag en stor mængde indhold, som publiceres på en række koncernsites. Indholdet skal være tilgængeligt for TV 2s publikum og for en række eksterne aktører, som har brug for adgang til materiale, som endnu ikke er offentligt tilgængeligt. Det stiller store krav til opdatering, adgang og fleksibilitet. 

En tidligere løsning var baseret på manuelle arbejdsgange, hvilket var både tidskrævende og resursetungt. Derfor har TV 2 fået udviklet en ny digital platform baseret på nyeste teknologi. Løsningen giver mindre manuelt arbejde, mindre vedligehold og større autonomi ved oprettelse af nye koncernsites. Det betyder en stor økonomisk og ressourcemæssig gevinst for TV 2. 

Case Tv2 Billede03
Case Tv2 Billede04

Teknisk setup

Icon Umbraco Cms

Umbraco CMS og Umbraco Cloud

Bygget på Umbraco CMS baseret på Umbraco Cloud.

Icon Booking

API

Dybdegående integration til 3. partssystemer.

Icon Ux

Frontend

Fokus på fleksibilitet for redaktører og på avanceret styring af brugerrettigheder.

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk