Bookingsystem forbedrer rejsevilkår i Grønland

0000000000 110647

Kort fortalt

Brugervenligt og driftssikkert bookingsystem

Arktiske storme, meterhøje bølger og isbjerge på afveje. I Grønland er naturens dynamik et grundvilkår. Rejseformation skal derfor være let tilgængelig, løsningsorienteret og løbende ajourført. Disko Line har fået udviklet et brugervenligt og driftssikkert bookingsystem, der minimerer det administrative arbejde og forbedrer vilkårene for de rejsende.

Læs mere om løsningen

"Vores ønske til en digital platform handler i høj grad om et minimum af administrativ håndtering – dét har vi fået. Kunderne er i høj grad ‘selvkørende’, og vi får god respons på den hurtige og effektive kommunikation omkring udsving på ruterne. Et andet stort plus er, at Combine har formået at gøre systemet driftssikkert på trods af svingende netforbindelse."

Peter Knudsen Forretningsansvarlig, Disko Line A/S

Samarbejdet indeholder

  • UI
  • Design
  • Integrationer
  • PHP

Udfordringen

Disko Line er et af Grønlands største trafikselskaber med ansvar for en væsentlig del af landets infrastruktur. Med en kombination af helikoptere og skibe fragter de turister, fastboende, mad og medicin på tværs af landet. 

Disko Line ønskede sig en overskuelig bookingløsning, hvor besøgende selv kunne lave justeringer i forhold til deres rejse. Med en ny bookingplatform har de fået skabt den ønskede fleksibilitet, reduceret den administrative håndtering, involveret brugeren og styrket kommunikationen. 

3 03
4 06

Teknisk setup

Icon Ux

UI og kundeoplevelse

Design med fokus på brugervenlighed, overblik og oplevelse.

Icon Booking

Kompleks booking

Bookingfunktion med integrationer til omkringliggende systemer bl.a. World of Greenland, der automatisk henter og præsenterer hoteller.

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk