World Of Greenland

Digital løsning skaber uforglemmelige kundeoplevelser

LØSNINGen indeholder

UI & design / Combine Commerce / PHP / Integrationer

Hubert Neufeld Gg1cwf4qdlg Unsplash

En rejse til Grønland er ofte kulminationen på en årelang drøm. En drøm, som rejseoperatøren World of Greenland (WOG) har specialiseret sig i at opfylde på allerbedste vis.

Grønland er hjemsted for nogle af verdens største og smukkeste naturoplevelser. Tager du turen mod det høje nord, kan du frit vælge mellem alt fra isfjordssejlads og hvalsafari til helikopterflyvninger og kulturelle byvandringer. WOG går efter at skabe minder for livet og sætter en ære i at formidle naturfænomener og oplevelser på en nærværende og professionel måde. Den mission begynder allerede, når du klikker dig ind på deres website.


Udfordring

World of Greenland tilbyder en bred palette af oplevelser. De håndterer alt indenfor din rejse og agerer tovholder på både transport, rejseplan, logi, mad og guider - også på tværs af samarbejdspartnere og aktører. Dét øger den bagvedliggende kompleksitet og manøvrering af bookinger på deres site, der skal koordinere mellem forskellige systemer.

Ønsket var først og fremmest at skabe et indbydende site, hvor det skulle være nemt at navigere og umuligt ikke at lade sig visuelt inspirere til en rejse i det smukke Grønland. Det skulle være nemt at tilgå information om de mange muligheder, som WOG tilbyder, samt skræddersy og booke sit helt eget ophold.

Derudover skulle administrationen i bookingsystemet lettes og datamodellen opdateres, så man nemt og enkelt kan løse administrative opgaver i forhold til oprettelse og vedligeholdelse af de mange oplevelser, aktiviteter, hoteller, sejladser og ture.

WOG Index Macbook Pro Mockup

Resultat

Resultatet er et velfungerende bookingsite, hvor WOG på en overskuelig og indbydende måde får præsenteret det store udbud af produkter. Efter de nye ændringer er implementeret, oplever WOG, at særligt deres sejladser og overnatninger hurtigt bliver udsolgt.

 

Teknisk setup

  • Integration til NAV
  • Veludbygget API, som er integreret op mod samarbejdspartnere som Disko Line, så udveksling af data foregår helt automatisk mellem de forskellige løsninger
  • Bygget på Combine Commerce (PHP)
WOG Plan Iphone Mockup
For os var der tidligere en masse administrationstid i forhold til at booke ressourcer ind – guider, kørsel, overnatning, forplejning og så videre. Alt det kører automatisk nu, og vi har fået endnu mere tid til at udvikle på vores kerneforretning – god og indlevende formidling af den grønlandske natur og kultur.
Kristina Kruse World Of Greeland

Andre cases