Case

Combine vinder VisitDenmark-udbud

Combine skal drive og videreudvikle VisitDenmarks turistdatabase, GuideDanmark, i en ny årrække.

Combine Joint Work 0577

National oplevelsesdatabase får aalborgensisk partner. Konsulenthuset Combine har netop vundet et udbud, der betyder, at konsulenthuset skal stå for drift, vedligehold og videreudvikling af VisitDenmarks database de næste fem år.

- Vi ønsker fortsat at være en markant aktør i den danske oplevelsesindustri, og netop samarbejdet med VisitDenmark sætter vi stor pris på. Derfor har det naturligvis stor betydning for os at vinde udbuddet, og samtidig er det aldrig nemt at genvinde en opgave af denne karakter og størrelse, siger administrerende direktør Lars Bojer Kanstrup, Combine.

Projektet er ikke ukendt land. For fem år siden vandt Combine et udbud på samme database, hvor databasen bl.a. skulle re-designes, og Combine har siden da stået for drift og vedligeholdelse af løsningen.

37.000 turistprodukter

GuideDanmark er en fællesdatabase og en vigtig infrastruktur for den danske turistindustri. Her registreres aktiviteter, attraktioner, begivenheder og overnatninger. I øjeblikket tæller databasen cirka 37.000 turistvendte danske produkter.

Turistprodukterne registreres blandt andet med stamdata, oplysninger om faciliteter og åbningstider og -perioder, geokoordinater, billeder og bookinginformationer på dansk, tysk og engelsk.

Vigtig del af dansk turisme

GuideDanmark-databasen leverer informationer til en lang række af VisitDenmarks samarbejdspartnere, turismehjemmesider og landsdækkende sommerhusudlejere via åbne standarder og integrationer, hvor brugerne både kan finde inspiration og praktiske råd til planlægningen af ferien.

Den løbende opdatering står en række interessenter for. De danske turistbureauer, VisitDenmark, Horesta og Danhostel er ansvarlig for registreringer i databasen af henholdsvis turistattraktioner, forlystelser og overnatningsmuligheder.

Flere nyheder