Sanistål

App flytter barren for B2B-services

Services

UI & design / API / iOS- og Android-udvikling

Sanistål 4X Iphonex Mockup 2

Da Sanistål kom til os, var det med ønsket om en digital satsning, der skulle optimere kundeoplevelsen og styrke virksomheden på et af de vigtigste konkurrencemæssige parametre: Tilgængelighed

Udfordringen

At møde håndværkere i deres travle arbejdsdage. At gøre komplekse indkøb hurtige og tilgængelige. At tænke fysisk butik og e-handel sammen.

Den digitale optimering skulle udbygge Saniståls e-handel til flere kanaler og sikre, at de er tætte på kunderne uanset tid og sted. Mobilen er efterhånden blevet en integreret del af den professionelle værktøjskasse, også på byggepladsen, og udfordringen blev derfor at udvikle en app, der skulle gøre det nemt og hurtigt at foretage et indkøb – direkte fra mobilen.

Sanistål 4X Iphonex Mockup
“Vi har fået en afgørende konkurrencemæssig fordel med en brugervenlig app, der møder håndværkere dér, hvor de befinder sig. At vi nu kan kombinere den brede tilgængelighed med velfungerende logistik indfrier vores højeste prioriteringer om at skabe den bedste oplevelse for vores kunder”
Claus Ejlertsen E-handels og marketingdirektør, Sanistål
Løsningen

Fra øjeblikkelig mangel på produkter til levering af selvsamme på kort tid. Sanistål har fået en native app til iOS og Android, der giver håndværkere direkte adgang til over 200.000 varer – lige ved hånden. På byggepladsen, på værkstedet eller på farten kan professionelle kunder med et enkelt fingeraftryk eller face-ID få adgang til et individuelt butiksunivers, hvortil en lang række fordelagtige funktioner hører. Funktioner, der er skræddersyede til den travle håndværkers hverdag. 

App’en tilgodeser ikke blot Saniståls professionelle kunder. Butikspersonalet har ligeledes mulighed for at oprette unikke tilbud og events og kan med telefonen tage billeder, tilføje tekster og vælge i hvilken periode, nyheden skal være aktiv. Herefter bliver den synlig for de brugere, der har valgt den pågældende butik som deres primære, eller for dem, der besøger butikken. En mulighed, der forbinder den fysiske og digitale verden og kombinerer tilgængelighed med effektiv administration.

Kunden

Du kører sandsynligvis til den lokale Sanistål-butik, når du løber tør for redskaber eller tilbehør til dit private værksted eller til de mange byggeprojekter på arbejdspladsen. Med 41 fysiske butikker i hele landet leverer den danske grossist og servicevirksomhed Sanistål innovative og digitale løsninger til kunder landet over. Et stort produktsortiment og en fysisk og digital tilgængelighed er fundamentet for Saniståls dedikation for at skabe succes for private og professionelle kunder og deres byggeprojekter – store som små.

Sanistål Iphone XR Isometric

Teknisk setup

Combine har forestået UI- og design i app'en, der er udviklet til hhv. iOS og Android. App’en kommunikerer med Saniståls ERP-System, Webshop og andre 3. parts systemer, som f.eks. Raptor, via et Restful API. Dette sikrer, at App’en følger de digitale forretningsprocesser, der bliver brugt generelt i Sanistål. Derfor er priser, lagerbeholdning, vareinformationer osv., altid opdateret i App’en.