BACHER WORK WEAR A/S

Én platform til 551 kundespecifikke B2B-shops

LØSNINGEN INDEHOLDER

UI & design / Combine Commerce / PHP / Integrationer 

Bacher Welding Header

Bacher Work Wear A/S klæder mennesker på til arbejde. Over hele verden.

KUNDEN

Bacher Work Wear er Danmarks største forhandler af profil- og erhvervsbeklædning og kundekartoteket tæller mastodonter som Thomas Cook Group, Københavns Kommune, DSV Copenhagen Airport og Rambøll.

Fra opstarten i 1897 gør Bacher en dyd ud af, at komme kundernes individuelle behov i møde, og være skarpe på kerneproduktet - de helt rette uniformer, sikkerhedssko, kedeldragter mv.

Udfordring

At klæde tusindevis af mennesker individuelt på kræver koordinering. Alvorligt meget koordinering. Hvilken slags beklædning enten kræver eller tillader den enkeltes virksomhedspolitik? Hvilket beløb må hver medarbejder bruge på arbejdstøj? Hvordan skal det afregnes, sendes og fragtes?

I de store virksomheder og organisationer er medarbejdernes spredt for alle vinde. Langt væk fra en centralt placeret indkøbskoordinator, der ellers sidder klar med målebånd og regneark. Handlen rykker online. Tålmodigheden er kort, og det skal være nemt, at få fat på det du mangler. 

Bacher Shop Mobile Mockups 1920
KONCEPT

One size fits all - gælder hverken for e-handel eller erhvervsbeklædning. Bacher tilbyder derfor alle kunder en unik og specialtilpasset onlineshop.

Når en tysk rejsemontør slider hul på sine sikkerhedssko, eller en svejsegnist brænder hul i kedeldragten, kan han bestille nyt i frokostpausen eller fra hotelværelset om aftenen. Fra mobilen logger han ind på sin virksomheds egen webshop og kan scrolle igennem alt det arbejdstøj, der er kategoriseret til netop hans stilling. Her er overblik over alt fra saldo til tidligere køb og fragtmuligheder. Udvalg, valuta og alverdens optioner styres centralt af en administrator, som løbende får tilsendt statistik på shoppen og altid har fuld overblik over data.

For den enkelte medarbejder betyder det en personaliseret, sømløs købsoplevelse. Der er let adgang til support og nyt arbejdstøj kan klikkes hjem når som helst og hvor som helst. 

For virksomheden betyder det langt mindre administrativt arbejde og et bedre overblik. 

 

 

 

Bacher Shop Macbook Mockup No Logo

Kontinuerligt samarbejde; hvor resultater rimer på iterationer

PROCES

E-handelsplatformen er opbygget i løbet af et mangeårigt, tæt samarbejde mellem Bacher og Combine. Her driver et fælles team udviklingen og løber iterationer hjem sammen. Løsningens kompleksitet og bredde betyder, at nye opgaver altid er på bedding. Løbende dialog sikrer, at Bacher altid er tæt på processen og med til at prioritere næste skridt. Gensidig forventningsafstemning er nøgleordet i denne fortløbende udviklingsproces, hvor der altid er klarhed over, hvilken vej næste skridt skal lede hen og det overordnede, strategiske mål ligger fast.

LØSNING

Det bagvedliggende, tekniske fundament er et ambitiøst setup, skaleret til vækst. Struktur sikrer, at Bacher får det maksimale ud af det komplekse system, hvor løbende opgraderinger trækker kunderne endnu tættere på. Et nyligt løft af brugervenligheden og tilpasning til mobile enheder har gjort indkøbet endnu mere intuitivt og personaliseret.

Et så omfangsrigt system med tusindvis af brugere, på tværs af industrier, lande og funktioner kræver et stramt og enkelt købsflow, med fokus på gennemførsel af ordrer.

Med commerce-platformen har Bacher skabt nye standarder i branchen - både for personlig service, e-commerce og skræddersyede løsninger. Platformen har været driveren bag familievirksomhedens internationale vækst og er i dag et afgørende parameter, for at vinde nye kunder.

Nøgletal fra 2012 til 2018

1000 % Omsætning fra 2012-2018
551 Unikke, aktive webshops
258 % Stigning i brugere 2012-2018
141.000 k Antal ordre i 2018
Vi har fået en brugervenlig e-handelsplatform, hvor hver webshop er skræddersyet og personaliseret til den enkelte kundes behov. Det betyder, at vi i dag står med en klar konkurrencefordel – en innovativ platform, hvor mixet af relevans, inspiration og en enkel ordreproces giver en høj konvertering og loyale kunder.
Andreas Schjølin Afdelingschef, Bacher Work Wear A/S

Andre cases