Nyhed

Combine bliver Umbraco Gold Partner

Et langt og godt samarbejde mellem Umbraco og Combine har nu iklædt sig en Gold Partner-status. En status som konsekvens af erfaring, en betydelig kundebase og ikke mindst et højt kompetenceniveau blandt udviklerne i Umbraco-team’et.

Goldpartner Combine 2

Med en Umbraco Gold Partner-status er Combine først på viden, support og opgraderinger til Umbraco-platformen, og kan således løfte vores ydelse til et nyt niveau, ligesom vi kan sikre og fastholde regionens stærkeste team af Umbraco-specialister.

Digital forretningsudvikler hos Combine, Jonas Haldrup Nielsen udtaler:

”Vi oplever en udvikling, hvor vores kunders behov for unikke, digitale platforme skal matches med skalérbare 3. parts-platforme, der understøtter den løbende udvikling af forretningen – uanset om vi taler til selvbetjening, e-commerce, booking, administration af data eller noget helt femte. Her er Umbraco ekstremt velegnet - både selvstændigt og i kombination med vores egne systemer og øvrige 3. part. VI glæder os til at rulle endnu flere, endnu bedre og endnu mere avancerede Umbraco-løsninger ud for vores kunder i fremtiden.”

Combine har allerede leveret Umbraco-løsninger til flere kunder, heriblandt Danæg, Fårup Sommerland m.fl.

Umbraco er én af flere partnere, hvor Combine desuden arbejder med andre partnerplatforme som Ucommerce, Hubspot, Struct og Perfion.

For mere information om Umbraco og Combines Gold Partner-status, kontakt venligst Jonas Haldrup Nielsen på jhn@combine.dk eller +45 6016 3459.