Nyhed

Combine er flyttet i nye rammer

Mand kigger ud ad vindue på Combines kontor

Vi har haft store forventninger til det nye kontor, og de er til fulde blevet indfriet. Her er plads til både samarbejde og individuel fordybelse, og så er udsigten til fjorden intet mindre end fantastisk.

Det nye kontor på Vestre Havnepromenade er en del af Combines strategi. Flytningen markerer nemlig også den rejse, Combine har på gennem de senere år.

Fra at have være et digitalt bureau til i dag at være et digitalt konsulenthus med stærke kompetencer inden for rådgivning og implementering af digital forretning.

Som CEO Lars Bojer Kanstrup udtrykker det:

”Combine har været gennem en transformation. I dag er vi et digitalt konsulenthus med stærke kompetencer inden for digital forretningsudvikling.

Med vores indsigtsdrevne og designbaserede tilgang til forretning og teknologi indtager vi en vigtig og efterspurgt position på digitaliseringsdagsordenen.

Flytningen er med til at markere den nye identitet. De nye omgivelser giver vores nye ståsted sit helt eget udtryk. På den måde danner det nye kontor også rammen for vores selvforståelse”.

Vores nye adresse er:

Vestre Havnepromenade 5, 3. sal
9000 Aalborg

Gangareal i Combines kontormiljø
Combines kontormiljø
Indgang til Combines kontormiljø på Vestre Havnepromenade