Nyhed

Combine bliver Umbraco Cloud Powerhouse

Udover sin status som Umbraco Gold Partner er Combine nu også blevet udnævnt til Umbraco Cloud Powerhouse. Udnævnelsen er både en blåstempling og en anerkendelse fra Umbraco af Combines kompetencer og erfaring. Samtidig giver det os adgang til en række ekstra services, som kommer vores kunder til gode.

Umbraco Cloud Power House 1920X1080

Baggrunden er Combines stærke kompetencer i Umbraco Cloud, som er Umbracos CMS-løsning med cloud hosting. Flere af vores dygtige udviklere er certificerede som Umbraco Certified Master, der er den højeste Umbraco-certificering.

Der er flere gode grunde til, at vi arbejder med Umbraco Cloud. Det er nemlig et system med flere fordele både for dig som kunde og for os som digitalt konsulenthus.

Vi har et godt samarbejde med Umbraco, og udnævnelsen til Powerhouse ligger i naturlig forlængelse af Combines status som Umbraco Gold Partner. Men den særlige status som Cloud Powerhouse betyder, at Umbraco anerkender Combines ekspertise inden for Umbraco Cloud. Det er din garanti som kunde for, at vi har indgående kendskab til og erfaring med platformen. Det betyder også, at vi har et særligt tæt samarbejde med Umbraco og kan trække på dem i forskellige sammenhænge, hvis opgaven kræver noget ekstra.

For dig som kunde eller bruger giver Umbraco Cloud gode muligheder for at redigere og publicere indhold sideløbende med, at der bliver udviklet nye funktioner i et separat miljø. Som en ekstra bonus sker opdateringsprocesser automatisk, hvor man i mange tilfælde ellers ville skulle bruge udviklingstimer på selv mindre opdateringer.

Alt sammen gavner det dig som kunde. Du kan være sikker på, at vi leverer den optimale Umbraco-løsning og altid er opdateret på den nyeste viden om platformen.

Se nogle eksempler på vores arbejde med Umbraco her:

Fårup Sommerland

TV 2