Commerce som katalysator for vækst og udvikling

De fleste virksomheder har et digitalt udstillingsvindue eller en digital salgskanal. Mange har dog stadig et stort, uforløst potentiale i at digitalisere en større del af forretningen og brugeroplevelsen. Vi hjælper jer med at implementere digitale platforme, der indfrier potentialet.

Person arbejder ved bærbar computer

Perspektiv

Business to People

Som forbrugere forventer vi, at vi kan handle og interagere med vores favoritbrands eller leverandører digitalt. Derfor er digital handel i sig selv ikke et konkurrenceparameter, men nærmere en hygiejnefaktor. 

Selvom der selvfølgelig er stor forskel på produkter og mulighederne for at gennemføre en transaktion direkte, ønsker både den private og professionelle forbruger at være selvbetjente til en vis grad. Derfor taler man i dag om B2P (Business to People).

Så hvad er digital handel i dag? Er det transaktionen? Eller handler det i højere grad om de services, jeres virksomhed tilbyder i forbindelse med transaktionen? 

De spørgsmål arbejder vi ofte med, når vi påbegynder arbejdet med at bygge en digital platform.

Sammen med jer belyser vi hvilke muligheder, I har inden for digital handel og services. Med den indsigt kan vi lave digitale løsninger, som overgår jeres kunders forventninger og giver dem en god oplevelse, når de interagerer med jeres brand og webplatform.

Det skaber både vækst og kundeloyalitet. 

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk