Struct PIM

Leder I efter en stærk og brugervenlig digital platform til jeres produktdata? Så er Struct PIM værd at se nærmere på. For i Struct PIM kan I administrere store produktporteføljer med kompleks information – i en let og intuitiv brugerflade, som alle medarbejdere kan lære at betjene.

To kvinder sidder sammen foran computerskærm

PIM: En platform med mange fordele

En PIM-platform giver jer en række fordele. For ved at samle og administrere produktdata i en dedikeret platform forbedrer I jeres datakvalitet. Det styrker kvaliteten i de markedsrettede aktiviteter og jeres evne til at kommercialisere virksomhedens produkter. Derudover skaber PIM-platformen et stærkt grundlag for at arbejde med bl.a. produktudvikling, ESG og dokumentation.

Struct PIM

Struct PIM Dashboard

Hurtig implementering

Struct PIM er en fleksibel platform, som er nem at implementere. Derfor er den et oplagt valg i agile udviklingsprocesser, hvor man gerne vil kunne justere løbende og samtidig komme hurtigt i mål med selve implementeringen.

Nemme integrationer

Platformen har et kraftfuld og åbent API, som gør den nem og hurtig at integrere med andre systemer.

Intuitiv brugerflade

Struct PIM har brugeren i fokus. Den har en intuitiv brugergrænseflade, som gør det simpelt at redigere og indholdsstyre data. Platformen kræver ingen teknisk indsigt og kan derfor anvendes af brugere uden tekniske kompetencer.

Struct PIM Structure

Frontend uden kodebehov

Frontend-arkitekturen bygges uden brug af kode. Ved hjælp af drag-and-drop-moduler bygger man en struktur, som matcher forretningens behov. Drag-and-drop-strukturen gør også skalering til nye behov både nem og fleksibel.

Høj hastighed

Struct PIM er lynhurtig. Man kan bl.a. lave masseopdatering af tusindvis af produkter og oprette af nye mapper i løbet af få sekunder.

ESG-håndtering

Med Struct PIM kan man administrere data om klimaaftryk. Platformen giver bl.a. mulighed for at omsætte dataene til et digitalt produktpas.

Andre features

Struct PIM har en række features, bl.a.:

  • Open AI-integrationer, hvor AI bl.a. bruges til at optimere arbejdsgange
  • Translations i produktbeskrivelser
  • Business rule engine, hvor man kan opsætte logikker for arbejdsgange og -processer
Mand Arbejder Ved Computer

Implementering med forretningen i centrum

Når vi implementerer en PIM-platform, gør vi det altid med udgangspunkt i forretningens behov. I praksis betyder det, at vi først afklarer, hvad platformen skal kunne imødekomme i jeres forretning, og hvordan den skal spille sammen med jeres andre systemer og teknologier.

Først derefter implementerer vi. På den måde sikrer vi os, at platformen altid passer til forretningen – og ikke omvendt.

Kontakt

Skal vi hjælpe med datadrevet forretningsudvikling?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og seniorkonsulent
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og rådgiver
+45 2763 6365
sbj@combine.dk