Perfion PIM

Har I store mængder af produktdata? Og er I på udkig efter en stærk PIM-platform til at administrere dem i? Så kan Perfion PIM være den helt rigtige løsning for jer. For med Perfion får I en platform, som er udviklet til at kunne håndtere stor kompleksitet i produktdata.

Perfion Pim

En Microsoft-baseret PIM-platform

Perfion PIM er en standardløsning, som er udviklet til at kunne rumme stor kompleksitet i produkter og produktinformationer og til at skabe overblik over store mængder information. Samtidig kan den nemt tilpasses den enkeltes virksomheds behov for produktbeskrivelser, -hierarkier og processer. Og den kombination gør Perfion PIM til stærkt valg for virksomheder med en stor og kompleks produktportefølje.

Platformen er bygget på Microsoft-teknologi og har tætte integrationer til Microsoft Dynamics AX, NAV og BC365. Perfion leveres med et åbent API og er derfor integrerbart med alle typer systemer - uanset om det gælder ERP, salgskanaler, markedspladser eller produktionssystemer. 

Perfion PIM

Kvinde betaler for skønhedsprodukter med sin telefon

Effektiv håndtering af store datamængder

Perfion PIM gør det nemt at vedligeholde store mængder af produktinformation samtidig. Information, der er fælles for mange produktvarianter, attributter eller grupper, vedligeholdes via et hierarki af delte data. Det sikrer effektivitet i de interne processer og høj kvalitet i dataene på tværs af anvendelsesområder.

Automatisering med Perfion Actions

Platformen er et stærkt værktøj til automatisering af processer. Den kan bl.a. styre brugen af billeder på tværs af kanaler, tilføje produktbeskrivelser fra ChatGPT og håndtere oversættelser og sprogversioner.

Integration til eksterne databaser

Perfion PIM har integrationer til en række eksterne databaser. Den har integrationer til fødevaredatabasen GS1, til byggebasen og til en række internationale pendanter. Derudover har den standardintegrationer til Microsoft og til en række af de største ERP- og commerce-platforme.

Computerskærm med billeder

Hurtig implementering

Perfion PIM er en standardapplikation med hurtige og brugervenlige installationsguider.  Eksisterende data kan importeres direkte fra Excel eller øvrige dataformater. Det betyder nem og hurtig adgang til at komme i gang.

Styring af rettigheder

Platformen har indbygget sikkerhed i form af en veludviklet og omfattende rettighedsstyring, som sikrer, at brugerne kun kan redigere i de oplysninger, der er relevante i forhold til deres rolle og ansvarsområde. Det gør systemet velegnet til både store og komplekse organisationer, hvor data interne dataadgange, workflows og ansvarsområder er vigtige.

Brugervenlig

Perfion PIM er udviklet efter principperne i Microsoft Windows brugergrænseflade. Så er I fortrolige med Microsoft Office-programmer som Excel, Word og Outlook vil I genkende mange af de samme logikker og funktioner i Perfion PIM.

Kvinde Sidder Med Telefon Ved Computer

Implementering med forretningen i centrum

Når vi implementerer en PIM-platform, gør vi det altid med udgangspunkt i forretningens behov. I praksis betyder det, at vi først afklarer, hvad platformen skal kunne imødekomme i jeres forretning, hvordan den skal integrere med jeres andre systemer og teknologier og ikke mindst, hvordan en PIM platform kan være med til at indfri jeres forretningsmål.

Først derefter implementerer vi. På den måde sikrer vi os, at platformen altid passer til forretningen – og ikke omvendt.

Kontakt

Skal vi hjælpe med datadrevet forretningsudvikling?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og seniorkonsulent
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og rådgiver
+45 2763 6365
sbj@combine.dk