Få fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed

Det er afgørende, at digitale løsninger har en fleksibel, skalérbar og sikker platform at stå på. Hos Combine placerer vi en stor del af vores digitale løsninger i verdens største og mest populære cloud-løsning, Microsoft Azure. 

Vindmølle i solopgang

Perspektiv

Microsoft Azure

Azure er verdens største og mest populære cloud-løsning. Det er en kosteffektiv og fleksibel cloud-platform, som giver markante fordele i forhold til lokal hosting.
Azure består af en lang række produkter, som sikrer, at I udnytter potentialet i virksomhedens data. Det gør den ved  at muliggøre, at data kan flyttes mellem systemer og ved at sikre den bedst mulige forbindelse mellem forretningsprocesserne i skyen.
Med Azure får I hurtig time-to-market og skalerbarhed, når det går rigtig stærkt i forretningen. Derudover slipper I for server- og hardwarevedligehold, ligesom Azure nemt kan outsources, hvis det behov opstår.
To kvinder sidder sammen foran computerskærm

Ubegrænset og automatisk skalérbarhed

Azure er stærk på skalering. I Combine har vi brugt Azure til at skalere løsninger til flere lande på meget kort tid. Derudover kan Azure selv balancere jeres server-setup, så I udelukkende betaler for det, I bruger. Det betyder, at der automatisk skrues op, når belastningen er stor, og ned igen, når belastningen er mindre.

Markedsføringsansvarlig opsætter kampagne på sin computer

Datasikkerhed

Alle virksomheder frygter, at de en dag bliver ramt af et hackerangreb. Med Microsoft som afsender, er Azure en af de mest sikre platforme på markedet. Som en del af jeres Azure-abonnement betaler I for automatisk patching og sikkerhedsopdateringer af serverne, så sikkerheden altid er i top.

Computerskærm viser kodedata

Oppetid

Da Azure driver talrige forretningskritiske løsninger verden over, er det bydende nødvendigt, at oppetiden er i top. Microsoft garanterer en oppetid på 99.9 procent, hvilket ikke kan matches af andre hosting-løsninger.

Person arbejder ved bærbar computer

Fleksibilitet

Azure sikrer, at jeres it-setup ikke bliver forældet. Al backup og opdatering sker automatisk og uden omkostninger.

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk