Platforme til ESG-data

En stærk systemarkitektur og de rette digitale platforme er afgørende, når bæredygtighedsdata skal udstilles og udveksles.

Appolinary Kalashnikova Wyghtlym344 Unsplash
Meric Tuna Ce1ovmrzumq Unsplash Hænder på tastatur på bærbar computer

Smidig udveksling af bæredygtighedsdata

ESG forandrer forretningens præmisser. For når de største virksomheder skal imødekomme forbrugerforventninger og lovkrav til ESG-data stiller det nye krav ned i værdikæden. Det gør evnen til at arbejde kommercielt og struktureret med bæredygtighedsdata til et konkurrenceparameter.

Hos os kan I få hjælp til implementering af digitale platforme, som styrker jeres omstillingsevne og konkurrencekraft. Vi hjælper med udvikling af en strategi, som matcher værdikædens krav, og med at implementere digitale platforme, der sikrer udveksling og distribution af relevant ESG-data.

Platforme til håndtering af bæredygtighedsdata

Vi implementerer digitale platforme, som sikrer kvalitet og bevægelighed i ESG-data på tværs af organisation, marked og værdikæde.  

Gonz Ddl A1lm99kkqtg Unsplash

LCA-platform

Vurdering af produkters bæredygtighed

En af metoderne til at vurdere et produkts bæredygtighed er en livscyklusvurdering (LCA). Her får I en standardiseret evalueringsmetode, som giver jer indblik i produktets miljømæssige påvirkning gennem hele dets livscyklus.

Vi hjælper med at strukturere og operationalisere jeres LCA-data. Det gør vi ved at ved at udvikle en datastrategi, som understøtter jeres arbejde med bæredygtighed. På den baggrund kvalificerer og implementerer vi en LCA-platform, som effektiviserer jeres arbejde med bæredygtighedsdata og samtidig styrker ledelsens beslutningsgrundlag.

Læs om LCA-datastruktur

Chuttersnap Jwaxthla9cc Unsplash

ESG-platform

Håndtering af bæredygtigheds- og CSRD-data

CSRD stiller nye krav til jeres evne til at dokumentere jeres klimaaftryk. Med en ESG-platform får I kvalitet i den enkelte datatype, adgang til data i realtid og mulighed for at håndtere jeres ESG- og CSRD-data i en platform, som både tager højde for compliance og giver mulighed for at automatisere dele af den CSRD-relaterede rapportering og dokumentation.

I Combine er vi partner på ESG-platformen Klappir, som er en markedsledende ESG-platform med kunder i 40 lande på tværs af sektorer.

Læs om Klappir

Hånd Holder Værktøj

PIM-platform

Opfyld kravene til sporbarhed i produktdata

Ny lovgivning skærper kravene til udveksling af produktdata. Med et PIM-system får I et stærkt fundament til at samle og administrere den data, som I bl.a. skal bruge i det digitale produktpas (DPP) og i forbindelse med emballagedirektivet.

Med en PIM-platform kan I samle og administrere jeres produktdata ét sted. Platformen sikrer kvalitet i markedsrettede aktiviteter og styrker jeres evne til hurtig omstilling til nye krav. Samtidig effektiviserer platformen organisationens interne processer.

Læs om PIM-systemer

Kontakt

Vil du høre mere om implementering af platforme?

e.Image.Name
Emil Bonnerup

Partner og seniorkonsulent, data og ESG
+45 2894 8206
eb@combine.dk