Umbraco kan blive kernen i din online forretning

Reshot Illustration Online Clothing Store 45MAJXZ6BT

Er du på udkig efter en ny forretningsplatform, er du nødt til at overveje Umbraco. Mange af de løsninger, vi udvikler hos Combine, er netop bygget i Umbraco CMS, og er et stærkt, skalérbart og ikke mindst fleksibelt valg når du skal vælge grundstenen til virksomhedens nye website, e-handelsplatform, kundeportal, bookingløsning eller andet.

ERFARING

På verdensplan benyttes Umbraco i dag af over 500.000 virksomheder og anses som den stærkeste Microsoft ASP.Net-baserede CMS platform - herunder også nogle af verdens allerstørste. Dette er blot et bevis på den store skalérbarhed, der ligger i Umbraco. Med andre ord er der ingen begrænsninger for, hvad du kan bygge med Umbraco som omdrejningspunkt.

Et udsnit af de Umbraco løsninger, vi har hjulpet vores kunder med og som spænder over både lokale, nordjyske virksomheder til landsdækkende brands:

  • TV 2 Danmark
  • Sol og Strand
  • Fårup Sommerland
  • DanÆg

 
Combine har, som én af få virksomheder, status som Umbraco Gold Partner, som konsekvens af vores høje certificerings- og kompetenceniveau, indsigt i Umbraco og mulighederne samt et stort antal Umbraco løsninger implementeret gennem tiden. Vi er derfor stolte af at kalde os regionens førende Umbraco partner.
 

Kontakt os for mere info

“Combine har, som én af få virksomheder, status som Umbraco Gold Partner, som konsekvens af vores høje certificerings- og kompetenceniveau, indsigt i Umbraco og mulighederne, samt et stort antal Umbraco-løsninger implementeret gennem tiden”

Goldpartner Combine 2 16 9

Hvorfor vælge Umbraco?

DET TEKNISKE

Umbraco er en open-source platform, der giver uanede anvendelsesmuligheder og dermed frihed til at bruge platformen præcis som den passer ind i din forretning. Dette er en af hovedårsagerne til at vi hos Combine ofte anbefaler at basere sin forretningsplatform på Umbraco, der let kan integreres i dine øvrige forretningssystemer, og at du med Umbraco får en løsning der passer til jeres virksomhed og de udfordringer, I står overfor samtidig med alle gevinsterne ved at tage udgangspunkt i et standardsystem, der giver jer en masse ud af boksen. 

Open-source betyder også at du slipper for dyre licenser og omkostninger for at drive platformen og blot skal koncentrere dig om at udvikle forretningen. 

Fordele ved Umbraco

  • Stort og aktivt community med +225.000 udviklere
  • Masser af standardfunktionalitet
  • Gratis udvidelser og plugins
  • Brugervenlighed i topklasse
  • Stort fleksibilitet og perfekt til integrationer
  • Skalérbarhed til dit behov

 

Kontakt os for mere info

Mulighederne

Selvom Umbraco er et Content Management System (CMS) kan det meget mere end blot at håndtere content. Skalérbarheden i Umbraco har betydet, at vi har brugt Umbraco på mange forskellige måder gennem tiden. Selvfølgelig som regulært CMS til håndtering af website og app content men ligeledes også som base for bookingløsninger, e-commerce samt talrige integrationer til omkringliggende systemer. Umbraco tjener dermed mange formål, og giver dig og os friheden til at designe præcis dén løsning, der løfter din forretning til nye højder - uanset hvor avanceret løsningen skal være. 

Vælger du Umbraco bliver du ligeledes leverandøruafhængig. Masser af bureauer  kan let overtage dit eksisterende Umbraco site og arbejde videre med det selvom det er bygget af andre. Det betyder en vis sikkerhed for dig i, at du aldrig strander med en Umbraco løsning. Har du derfor allerede en Umbraco løsning, der trænger til en opgradering, tag endelig fat i os. 

Kontakt os i dag for sparring til dit næste Umbraco-projekt eller hvis du gerne vil høre mere om platformen

Kontakt os

Udvalgte Umbraco cases