Indsigt

Bæredygtighed er god forretning

Som digital virksomhed ved vi, hvor stort potentialet er for at skabe en positiv forandring ved hjælp af digitalisering. Vores løsninger er aktivt med til at omstille virksomheder og forbedre dagligdagen for mange tusinde mennesker.

Emil Bonnerup

User Experience & Data konsulent

06. maj 2020

Hos Combine identificerer vi løbende potentialer hos vores kunder, som ofte indebærer en form for omstilling. Det kan fx være i form af øget digitalisering, mere data-fokus eller en mere brugercentreret tilgang. Grøn omstilling kan ses som endnu et potentiale, der blot venter på at blive indfriet, og som kan skabe vækst samtidig med, at din virksomhed gør noget godt for verden.

En mere bæredygtig forretning kan være med til at sikre din virksomheds fortsatte relevans og skabe en konkurrencefordel, fx gennem øget kundeloyalitet såvel som tiltrækning af nye kunder, der efterspørger ansvarlighed og bæredygtighed. I mange brancher er der stadig mulighed for at blive frontrunner på området og dermed adskille sig positivt fra konkurrenterne.

Motivationerne for en grøn omstilling kan altså sagtens være både værdibaserede og samtidig forretningsbaserede.

Der er flere måder, hvorpå digitalisering kan skærpe virksomhedens bæredygtige profil. Det handler først og fremmest om at udforske potentialer og udfordre eksisterende arbejdsgange.

Hos Combine bruger vi vores brugercentreredeinnovationsdrevne tilgang og teknologi, digitalisering og data som værktøjer til at indfri potentialet og opnå en reel omstilling. Med et design-thinking mindset undersøger vi de muligheder, som eksisterer i grænsefeltet mellem digitalisering og grøn omstilling.

I vores analyseproces udforsker og kortlægger vi vores kunders forretning og infrastruktur, og i tæt samarbejde med kunden, identificerer vi de områder som kan optimeres. Vi arbejder bl.a. med følgende indsatsområder: 

  • Hvordan kan vi anvende data til at drive en grøn omstilling? 
  • Hvordan kan digitalisering af processer og arbejdsgange medvirke til en positiv forandring? 
  • Hvor kan digitalisering medvirke til, at vi kan spare på ressourcerne og mindske vores CO2-udslip? 
  • Hvordan kan vi guide brugerne af vores løsninger til at træffe mere bæredygtige beslutninger?   

Vi ser holistisk på forretningen for at identificere potentialer, der både kan gavne miljøet, brugeren og forretningen. Vi tror på, at det er god forretning og god fornuft at bidrage til at gøre verden til et bedre sted, og vi hjælper gerne med at identificere, designe og implementere de ændringer, det kræver.

Har I en ambition om at digitalisere jeres forretning og samtidig blive mere bæredygtige? [Kontakt]

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med Aalborg Universitet og involvere studerende og specialister i indfrielsen af de potentialer, der ligger hos vores kunder.

Del på sociale medier

LinkedIn Facebook Twitter