Fremstilling

Digitalisering forandrer præmisser og skaber nye forretningsmuligheder. For både markedsplads og B2B-processer skifter form i takt med den digitale udvikling. Det stiller krav til virksomhedernes strategi, struktur og skalerbarhed.

Hånd Holder Værktøj

Kontekst

Digitalisering forandrer forretningens præmisser

Digitalisering har på rekordtid ændret præmisserne for drift af industri- og produktionsvirksomheder. For digitalisering er blevet et konkurrenceparameter.

Mod markedet har digitalisering forandret kundernes forventninger til selvbetjening, service og brugeroplevelse. Internt vinder digitale forretninger på den effektivitet, datakvalitet og sammenhængskraft, som følger med digitalisering af processer.

Hos os kan I få hjælp til at digitalisere jeres forretning. Vi hjælper med at identificere de digitale forretningspotentialer og med at udvikle og implementere digitale platforme, som indfrier det.

I må ikke digitalisere for digitaliseringens skyld - I skal digitalisere for forretningens skyld. Derfor skal I altid kunne genkende digitaliseringen i jeres forretningsstrategi.

Simon Brøndum Jensen
Chefrådgiver, strategi og partner , Combine A/S

Simon Brøndum Jensen

Kontakt

Skal vi hjælpe jer med at flytte forretningen digitalt?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og chefrådgiver, teknologi
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og chefrådgiver, strategi
+45 2763 6365
sbj@combine.dk