AI og automatisering

Kunstig intelligens (AI) sætter nye standarder for virksomheders drift og udvikling. Vi hjælper med at oversætte mulighederne i kunstig intelligens og AI til automatisering af processer i kerneforretningen.

John Lockwood Fclq69v7rsc Unsplash
Getty Images 2Xymuctuilc Unsplash

Automatisering og AI kræver data

AI og kunstig intelligens ligger højt på dagsordenen i mange virksomheder. Men mange har svært ved at kvalificere og implementere de nye muligheder i virksomhedens drift og udvikling.

Hos Combine handler AI om automatisering. Om at høste gevinsterne i AI ved automatisering af processer og arbejdsgange. Med det udgangspunkt hjælper vi med at udvikle og implementere de datamodeller og den systemarkitektur, som intelligent automatisering kræver, hvis det skal skabe en positiv, mærkbar og langsigtet forandring.

Læs mere om systemarkitektur

Skab værdi med AI og automatisering af processer

AI-baseret automatisering handler om at bruge algoritmer og maskinlæringsteknikker til at automatisere opgaver, arbejdsgange og beslutningsprocesser. Det kan skabe stor værdi i mange af forretningens manuelle processer.

Kvinde kigger på mobiltelefon

Automatisering i kundeservice

AI-drevne chatbots og virtuelle assistenter kan håndtere kundehenvendelser, levere hurtige svar og forbedre kundeoplevelsen uden behov for konstant overvågning.

Hånd Holder Værktøj

Automatisering af produktion

AI kan anvendes til automatisering af produktion, overvåge kvalitet og bidrage til optimering i værdikæden gennem sikring af en effektiv produktionscyklus.

Kvinde drikker kaffe og ser på computer

Automation i salg og marketing

Med AI kan I automatisere målretning af annoncer, personalisere indhold og analysere kundeadfærd, så marketingaktiviteter bliver mere målrettede og effektive.

Hænder skriver på bærbar computer

Automatiserede processer i økonomi og finans

Automatisering af manuelle processer, som regnskabsmæssige opgaver, forbedrer nøjagtighed og sikkerhed ved minimering af risiko for menneskelige fejl.

Vi hjælper med automatisering og værdiskabelse med AI

I Combine arbejder vi med AI som strategi og udvikling, der matcher forretningens behov til automatisering af manuelle processer på både kort og lang bane.

Morten

Automatisering af manuelle processer reducerer fejl og omkostninger

AI-baseret automatisering udfører opgaver med større præcision og konsistens end manuelle processer og arbejdsgange. Det reducerer både antallet af fejl og forbedrer produktkvaliteten.

Minimering af fejl kan reducere uforudsete ekstraomkostninger, ligesom automatisering kan medføre omkostningsbesparelser gennem reduktion af manuelle processer og arbejdsgange.

Mennesker i dialog ved et bord med computer

Øg effektiviteten og tag datadrevne beslutninger med proces-automatisering og AI

AI gør det muligt at automatisering rutineopgaver, hvilket frigør medarbejdere til mere værdiskabende aktiviteter. Således kan manuelle processer, der tidligere tog timer eller dage, effektiviseres og udføres på få minutter.

Med automatisering af processer kan AI også analysere store datamængder på kort tid og generere værdifulde indsigter. Det skaber et stærkt kvalificeret beslutningsgrundlag for strategiske beslutninger på tværs af forretningen.

Kontakt

Skal vi hjælpe med automatisering af processer med AI?

e.Image.Name
Jonas Haldrup Nielsen

Partner og seniorkonsulent
+45 6016 3459
jhn@combine.dk

e.Image.Name
Simon Brøndum Jensen

Partner og rådgiver
+45 2763 6365
sbj@combine.dk